Terug
25-04-2016

Solar & boilertechniek Seminar

Opnieuw bezochten 12 geïnteresseerde installateurs uit Nederland, van vrijdag op zaterdag, de OEG productielocatie te Lienen.

Na de algemene introductie van het totale OEG concern begon de groep aan het begin van de middag met een rondleiding in de boilerproductiefaciliteit. Alle belangrijke productiefasen werden uitvoerig toegelicht: van de geautomatiseerde wikkeling van de RVS spiraalbuizen en warmtewisselaars, via de plasmasnijders en lasstations tot het pur-schuimen van de hoogwaardige isolatie.

Vervolgens startte het Solar en Boilertechniek seminar.
Er werd ingegaan op de RVO-subsidie die op onze thermische Solarsystemen vanaf nu wordt verstrekt. De vraag naar thermische Solarsystemen op de Nederlandse markt neemt hierdoor enorm toe. Hierna werden in het bijzonder de 4flex+® heatpipe buis en de hygiëneboiler uitgebreid behandeld. De klanten waren vooral te spreken over de geïntegreerde temperatuurbeveiliging, de lage onderhoudskosten en de zeer eenvoudige montage van de 4flex heatpipes. Met 20 jaar garantie op de heatpipes en 10 jaar garantie op de OEG opslagvaten staat de vakman in gesprekken met de eindklant duidelijk sterker dan met producten van de concurrentie.

Alle deelnemers waren uitermate betrokken en na het aansluitende diner werden nog tot diep in de nacht ervaringen uitgewisseld.

09.09.2016 18:58:50

Theun Bouius

Is de seminar solar&boilertechniek in nederlands of alleen in duits

nl